ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α.Λοβέρδος: Να φύγουμε όλοι από τη Βουλή, να ψηφίσουν τα μέτρα μόνοι τους

Α.Λοβέρδος: Να φύγουμε όλοι από τη Βουλή, να ψηφίσουν τα μέτρα μόνοι τους

Να αποχωρήσουν όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης από την Ολομέλεια της Βουλής και να μείνουν μόνο οι 153 που πρόκειται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα, πρότεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: «Όχι παιχνίδια με 'μας, φτάνει πια με τα παιχνίδια». Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν θα γίνει μέσα στον Μάρτιο αλλά στα τέλη Απριλίου, ίσως και τον Μάιο.

«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό,τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.

«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια... Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει "νικήσαμε", δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει "νικάμε". Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ