ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Μιλάει ο Τσίπρας του «ναι σε όλα» για πατριωτισμό και αξιοπρέπεια

Βαρβιτσιώτης: Μιλάει ο Τσίπρας του «ναι σε όλα» για πατριωτισμό και αξιοπρέπεια
EUROKINISSI

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την αντιπατριωτική στάση που καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διαπραγμάτευση, εξαπέλυσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης της Ένωσης Κεντρώων ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας να μιλάει για πατριωτισμό και αξιοπρέπεια όταν έχει αποδειχθεί ο «κύριος ναι σε όλα».

«Μας έκανε μαθήματα πατριωτισμού και αξιοπρέπειας ένας πρωθυπουργός φαντομάς που φεύγει κρυφά και πάει να συναντήσει τραπεζίτες στο Παρίσι χωρίς να το ξέρουν οι υπουργοί του και δημόσιες υπηρεσίες», είπε και τον κατηγόρησε ότι δεν υπάρχει καμία κόκκινη γραμμή που να έχει θέσει και να μην την έχει ο ίδιος διαγράψει.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «έφερε το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο» και «υποθήκευσε με την υπογραφή του επί τέσσερις γενιές την περιουσία των Ελλήνων» και πρόσθεσε:

Ο κ. Τσίπρας για ένα πράγμα είναι ικανός, να διδάξει μαθήματα λαϊκισμού. Κάτι άλλο από αυτόν δεν έχει να μάθει κανένας.

Ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε νωρίτερα στη Βουλή απαντώντας στο πλαίσιο της ώρας του πρωθυπουργού στον Βασίλη Λεβέντη για τα αποτελέσματα του Eurogroup, υπήρξαν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Χρήστος Κατσώτης.

«Ο πρωθυπουργός μας επιβεβαίωσε πανηγυρικά ότι αποδέχθηκε την προληπτική νομοθέτηση μέτρων από φέτος για το 2019», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ ο βουλευτής του ΚΚΕ υποστήριξε ότι το συμπέρασμα από αυτά που είπε σήμερα ο πρωθυπουργός είναι ότι 31/12/18 τελειώνει το γ’ μνημόνιο και από 1/1/19 αρχίζει το δ’ μνημόνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ