ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στην Κατερίνα Στεφανίδη

Τα συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στην Κατερίνα Στεφανίδη
Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports

Η πολιτική ηγεσία αποθέωσε την Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα μεγάλη διάκρισή της και το χρυσό μετάλλιο που έφερε στη χώρα μας, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του επί κοντώ γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι.

Θερμά συγχαρητήρια στην χρυσή Στεφανίδη εξέφρασε μέσω τηλεγραφήματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας», σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος και συνεχίζει:

«Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια»

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ. Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου», ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επίσης στο Twitter, γράφει:

«Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη» συνοδεύοντας το μήνυμά του με φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας.

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε, τόσο στη Στεφανίδη όσο και στη Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του τριπλούν, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Θερμά συγχαρητήρια στο χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, την Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και στη χάλκινη Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελλάδα μεγαλουργεί στο Βελιγράδι δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι μάχεται σε κάθε επίπεδο και μένει ζωντανή.

Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες αθλητές για όσα μας προσφέρουν. Μπράβο και στον ΣΕΓΑΣ για τη συνέπεια με την οποία εργάζονται όλα τα μέλη του για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα», αναφέρει ο κ. Βασιλειάδης σε ανακοίνωσή του.

Τα θερμά του συγχαρητήρια «στις δύο Ελληνίδες αθλήτριες που τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, την Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο Άλμα επί Κοντώ και την Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα εις Τριπλούν», απηύθυνε ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ