ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προνομιακή ενημέρωση Πολάκη και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη καταγγέλλει ο Γεωργιάδης

Προνομιακή ενημέρωση Πολάκη και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη καταγγέλλει ο Γεωργιάδης

Παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και προνομιακή ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας καταγγέλλει με ερώτηση του στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Δικαιοσύνης να προστατεύσει τους εισαγγελείς από την απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην ερώτηση του προς τον Σταύρο Κοντονή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη και στα όσα εκείνος με ανάρτησή του στο Facebook ισχυρίζεται ότι «τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας που αργεί χαρακτηριστικά». Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσθέτει ακόμη, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε απάντησή του προ ημερών στη Βουλή τον πληροφόρησε ότι η μηνυτήρια σε βάρος του αναφορά πηγαίνει στο αρχείο, «προκαλώντας εντύπωση πώς πληροφορείται για αρχειοθέτηση υπόθεσης και πώς μπορεί να αρχειοθετηθεί μηνυτήρια αναφορά που αφορά σε Υπουργό χωρίς να αποσταλεί ο φάκελος στη Βουλή».

Για τον Αδωνι Γεωργιάδη η συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού φανερώνει ότι έχει, άγνωστο από πού, ενημέρωση, ενώ παράλληλα υποδεικνύει στους εισαγγελείς το έργο τους νουθετώντας τους και λέγοντάς τους ότι καθυστερούν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ