ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές που άφησαν τα αυτοκίνητα και πήραν τις... μοτοσικλέτες (pics)

Οι βουλευτές που άφησαν τα αυτοκίνητα και πήραν τις... μοτοσικλέτες (pics)
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αρκετοί είναι οι βουλευτές που έχουν... απαρνηθεί τα αυτοκίνητά και προτιμούν τις μοτοσικλέτες τους για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, ακόμα και για να πάνε στη βουλή.

Οι «easy riders» της ελληνικής Βουλής, αφήνουν πίσω τους τα μέχρι τώρα αυστηρά στερεότυπα που είχαμε συνηθίσει στους Έλληνες πολιτικούς και απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους με τις αγαπημένες τους μηχανές, μπαίνοντας στο κοινοβούλιο με το... κράνος.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι λάτρης των δύο τροχών ήταν για πολλά χρόνια και ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από τα φοιτητικά του χρόνια οδηγούσε μοτοσικλέτα.

11

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

TSIPAS MHXANI

(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ποιος μπορεί όμως να ξεχάσει και τις «άγριες εμφανίσεις» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη με την μηχανή και το δερμάτινο μπουφάν;

BAROYFAKIS 1

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού μετακινείται με την αγαπημένη του βέσπα. Φοράει το σακίδιο του στην πλάτη, βάζει το κράνος του και έτσι προλαβαίνει να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του.

STAYROS 1

(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

STAYROS 2

(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)

Οπαδός... της μηχανής είναι και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος μετακινείται μόνο με αυτή, ακόμα και όταν πρέπει να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

POLAKHS 1

(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

POLAKIS 2

(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έφτασε στον προαύλιο χώρο της βουλής με την μηχανή του και φορώντας το κράνος του.

BOYLI 2

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

3

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ