ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης «τρολάρει» τον Ντάισελμπλουμ για την εκλογική αποτυχία

Ο Γιάνης Βαρουφάκης «τρολάρει» τον Ντάισελμπλουμ για την εκλογική αποτυχία
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η εκρηκτική σχέση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ φάνηκε από την πρώτη τους συνάντηση στην Αθήνα. Στα πολλά επεισόδια της ανοιχτής κόντρας τους προστέθηκε ακόμη ένα, με τον πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας να... "τρολάρει" τον κ. Ντάισλεμπλουμ για την εκλογική του ήττα στην Ολλανδία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε ένα retweet γεμάτο νόημα την Πέμπτη. Αναδημοσίευσε ανάρτηση που αναφερόταν στην παλιά δήλωση του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών περί επιθυμίας του να φύγει ο Βαρουφάκης από την θέση του.

Βέβαια το tweet περιείχε και μια νύξη για την πλήρη αποτυχία του προέδρου του Eurogroup στις εκλογές, κατά τις οποίες το Εργατικό Κόμμα έχασε την μεγάλη του δυναμική.

«Ντάισελμπλουμ: «Ναι, ήθελα τον φύγει ο @yianisvaroufakis» «Ολλανδοί: Ναι, θέλαμε να φύγει ο @J_Dijsselbloem», ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet.

Η κόντρα των δύο αντρών φαίνεται πως δεν έχει σβήσει παρότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Έλληνας πρώην υπουργός αντιμετώπιζε τους ομολόγους τους στις αίθουσες των συνεδριάσεων της Ευρωομάδας.

Στην ιστορία θα μείνει για πάντα η παγωμένη έκφραση του Γερούν Ντάισελμπλουμ μετά τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, στην πρώτη επαφή τους στην Αθήνα.

2235873

(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ