Το απίστευτο ερωτηματολόγιο από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ (pics)
Πηγή: Eurokinissi-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μια εντελώς διαφορετική και πρωτότυπη διάσταση, αναφορικά με την ερμηνεία της... κλοπής σε σούπερ μάρκετ δίνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση».

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα, σε ερωτηματολόγιο η νεολαία του κόμματος, ενόψει του 1ου της Συνεδρίου, επιχειρεί να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της, θέτοντας ορισμένα καίρια ερωτήματα για το προφίλ των ερωτηθέντων.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τους συμμετέχοντες στο ερωτηματολόγιο να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως: «Συμμετέχετε σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) ;»

«Συμμετέχετε σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους (γραφεία πολιτικών, τραπεζικά καταστήματα) ή εάν δίνουν το παρόν σε βίαιες διαδηλώσεις;».

NEOLAIA SYRIZA 1

 

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ερώτηση στο ερωτηματολόγιο σχετικά με την θανατική ποινή. «Για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή», είναι χαρακτηριστικά η απάντηση στο ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται να απαντήσουν οι ερωτηθέντες.

NEOLAIA SYRIZA 2


Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Μπουτάρης: «Ήταν μια άθλια επίθεση»

Επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη: Έντονη καταδίκη από τον πολιτικό κόσμο

Τσίπρας για Σκοπιανό: Λύση που δεν θα θίγει την αξιοπρέπεια κανενός από τους δύο λαούς