ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ορισμός της προπαγάνδας η ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Ορισμός της προπαγάνδας η ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ο κ. Τσίπρας εισπράττει όλο και περισσότερο την αγανάκτηση και την περιφρόνηση όλων των Ελλήνων» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ τονίζει πως «ο κ. Τσίπρας αναλώθηκε σε μια ομιλία-ορισμό της προπαγάνδας σε πλήρη απόσταση από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες» επισημαίνοντας πως δεν είπε ούτε μια λέξη για τη φτώχια που εξαιτίας του αυξήθηκε αυτά τα δύο χρόνια, ούτε για την άγρια υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και τη νέα μείωση των συντάξεων που ο ίδιος συμφώνησε αλλά ούτε και για τους ανέργους που χάνουν την ελπίδα τους.

«Και όλα αυτά γιατί ο ίδιος επέλεξε τόσους μήνες να παριστάνει ότι διαπραγματεύεται για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης. Όλα αυτά γιατί η Κυβέρνησή του αρνείται δογματικά τις ιδιωτικοποιήσεις και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία. Ο κ. Τσίπρας εισπράττει όλο και περισσότερο την αγανάκτηση και την περιφρόνηση όλων των Ελλήνων» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ