Ο Τσίπρας κόβει την «κορδέλα» της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα εγκαινιάσει σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, την διπλή σήραγγα στην περιοχή της Παναγοπούλας της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών.
Η τελετή των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και στην συνέχεια ο πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων.
Συγκεκριμένα θα συνομιλήσει με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Αργότερα θα συναντηθεί και με άλλους δημάρχους της Αχαΐας, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Από τις 11 το πρωί θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ρίου , προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια. Η κυκλοφορία θα εκτραπεί στην Παλαιά Εθνική Οδό
SPONSORED
Αλβανία: «Παγώνουν» λογαριασμοί εταιρείας που συνδέεται με το θέρετρο Κούσνερ
21:11
Στη «μαύρη λίστα» της ΕΕ ο Πατριάρχης της Ρωσίας Κύριλλος - Στο νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας
21:00
Επιχείρηση περισυλλογής 192 αλλοδαπών από αλιευτικό σκάφος νότια των Καλών Λιμένων Κρήτης
20:53
Πάνω από 10 παραβιάσεις και παραβάσεις από τουρκικά αεροσκάφη και F-16 στο Αιγαίο
20:44