ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ερώτηση του Κωνσταντινόπουλου προς τον πρωθυπουργό για το Ελληνικό

Βουλή: Ερώτηση του Κωνσταντινόπουλου προς τον πρωθυπουργό για το Ελληνικό
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Μπλοκαρισμένη» παραμένει η επένδυση στο Ελληνικό καταγγέλλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος με επίκαιρη ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό ζητά να ξεκαθαρίσει εάν είναι πολιτική βούληση της κυβέρνησης να υλοποιηθεί η επένδυση.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αφού αναφέρει πως μετά από 18 μήνες απραξίας και απαξίας που κόστισε στους πολίτες και στην οικονομία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έφερε στη Βουλή, την κύρωση της σύμβασης για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, τονίζει πως 7 μήνες μετά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί και η προκαταβολή των 300 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε το δημόσιο.

Παράλληλα, επικρίνει και τον Πρόεδρο της Βουλής και τους προέδρους των αρμόδιων επιτροπών γιατί αδιαφόρησαν επιδεικτικά για την κοινή επιστολή 59 Βουλευτών από τη ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, που κατατέθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για κοινή συνεδρίαση των επιτροπών.

«Πότε θα αρθούν τα τεχνητά εμπόδια (δασαρχείο, εφορία αρχαιοτήτων, κλπ), για να παραδοθεί η έκταση στον επενδυτή και να ξεκινήσει επιτέλους το έργο;», είναι ένα από τα ερωτήματα που θέτει στον Αλέξη Τσίπρα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ