Να επιστρέψει ο φάκελος Παπαντωνίου στη Δικαιοσύνη ζητά ο Λοβέρδος
Την επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη θα ζητήσει στη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιάννου Παπαντωνίου για εξοπλιστικά προγράμματα που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Το βασικό επιχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα της Δικαιοσύνης για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και η παράλληλη διαδικασία της Βουλής παρακωλύει την έρευνα αυτή.
Η επιτροπή συνεδριάζει επί της ουσίας για πρώτη φορά σήμερα και βουλευτές από την πλειοψηφία, ανέφεραν ότι θα αποφασίσουν τις «γραμμές» πάνω στις οποίες θα κινηθούν.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Κίεβο τίμησε με το κορυφαίο παράσημo τον Ίλον Μασκ - Για την άδεια χρήσης του Starlink
13:38
CULTURE
Το μοναδικό χάρισμα της Ντόλι Πάρτον: Ένωνε τους Αμερικανούς - Γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική
13:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση της Γεροβασίλη - «Δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια»
13:22
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κεραμέως για συντάξεις χηρείας: Προστατεύουμε περισσότερους από 75.000 συνταξιούχους
13:15
ΕΛΛΑΔΑ