ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: 26 νέους φόρους έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Χατζηδάκης: 26 νέους φόρους έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Για μπαράζ επιβολής φόρων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, εκφράζοντας, παράλληλα, την εκτίμηση ότι η επόμενη κυβέρνηση θα παραλάβει πολύ βαρά κληρονομιά όπως διαμορφώνεται η παρούσα κατάσταση.

Μιλώντας στoν ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει συνολικά είκοσι έξι νέους φόρους. «Είκοσι έξι νέοι φόροι, έμμεσοι και άμεσοι, έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αφορούν όλες τις εισοδηματικές τάξεις κυρίως τους φτωχότερους».

Η κυβέρνηση της ΝΔ θα παραλάβει βαριά κληρονομιά, οι συμφωνίες δεσμεύουν μια κυβέρνηση αλλά δεν είναι γραμμένες σε πέτρα, μπορούν να τις κάνουν καλύτερες ή χειρότερες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τις έκανε χειρότερες τόνισε, επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία.

Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι η χώρα «γλίτωσε» το email Χαρδούβελη αλλά πήρε το τρίτο μνημόνιο, τον SSM τον εποπτικό μηχανισμό για τις τράπεζες, για 35 χρόνια, το υπερταμείο για 98 χρόνια και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχώς υπαναχωρεί από τις «κόκκινες γραμμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ