Βορίδης: Ο Σόιμπλε είναι φίλος της κυβέρνησης...
«Φίλο της κυβέρνησης» αποκαλεί τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής Αττικής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος ταυτόχρονα, εξαπολύει σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξη του στη «Βραδυνή της Κυριακής», χαρακτηρίζει, έτσι, τον πρωθυπουργό ...«χαζογελώντα», «χαχανίζοντα», «απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας», ενώ τον αμφισβητεί και για τον πατριωτισμό του, αφού, όπως αναφέρει, «θα προσέφευγε στις κάλπες αν είχε ίχνος πατριωτισμού καταλαβαίνοντας ότι κάθε μέρα που παραμένει, καταστρέφει την πατρίδα».
Επιπλέον, ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα κυβερνητικά αντίμετρα, αφού τα χαρακτηρίζει «δημοσιονομικά μέτρα» και προκειμένου να εφαρμοστούν, «πρέπει να επιτευχθεί πλεόνασμα 5,5%», όπως υποστηρίζει.
Αναγνωρίζει, ωστόσο, ότι τα ψηφισμένα μέτρα δύσκολα θα ανατραπούν από μια επόμενη κυβέρνηση. «Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνονται, δεν θα είναι εύκολο να ανατραπούν», παραδέχεται συγκεκριμένα.
Ιράν και ΗΠΑ συμφωνούν για το τέλος του πολέμου, αλλά... διαφωνούν σε όλα τα υπόλοιπα
23:43
Ο Στάρμερ θα παρουσιάζει το νέο αμυντικό σχέδιο πριν την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
23:30
Στιγμές θρίλερ στο Αττικόν: Ηλικιωμένος προσπάθησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού
23:17
Γαλλία: Νεκρός 17χρονος ύστερα από ξυλοδαρμό - Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο σε πέντε άτομα
23:10