ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση πήρε τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά

Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση πήρε τέταρτο Μνημόνιο χωρίς λεφτά
Eurokinissi/φώτο αρχείου

«Η ελληνική κυβέρνηση δέχθηκε ένα τέταρτο Μνημόνο χωρίς καν να πάρει την απαραίτητη χρηματοδότηση», υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνει το αίτημά του για πρόωρες εκλογές και εκφράζει την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα τις κερδίσει καθώς οι πολίτες αναζητούν, όπως λέει, την αλήθεια και όχι απλά τις εύκολες λύσεις.

«Είμαστε διατεθειμένοι να ανταλλάξουμε ένα πιο ευέλικτο Κράτος για λιγότερους φόρους. Είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα. Και σήμερα στην Ελλάδα, υπάρχει μια σιωπηλή πλειοψηφία που στηρίζει τη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναπτύσσοντας τη δική του πρόταση.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «τώρα, πλέον, η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική σκοτώνει την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας» επισημαίνοντας, όμως ότι η Ελλάδα δεν έχει αναλάβει πλήρως τη μεταρρυθμιστική ατζέντα με αποτέλεσμα να μην πείθει τους εταίρους ότι «πραγματικά θέλει να πάει μπροστά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ