ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η πολιτική της κυβέρνησης σκοτώνει την οικονομία της χώρας

Χατζηδάκης: Η πολιτική της κυβέρνησης σκοτώνει την οικονομία της χώρας
EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/Φωτογραφία αρχείου

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα υποβάλλει τον ελληνικό λαό σε θυσίες χωρίς ελπίδα. Το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί και στηρίζεται στους αβάσταχτους φόρους έχει καταδικάσει την ελληνική οικονομία να σέρνεται και να μην μπορεί να βγει από την κρίση» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και σημειώνει ότι «η πολιτική της κυβέρνησης σκοτώνει την οικονομική δραστηριότητα στη χώρα».

Επισημαίνει ότι «ζητάμε πολιτική αλλαγή, διότι όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση ο λογαριασμός μεγαλώνει για τους Έλληνες» και εξηγεί ότι το αίτημα για εκλογές έχει έναν ισχυρό συμβολισμό: «δηλώνει ότι η κυβέρνηση αυτή βλάπτει σοβαρά τη χώρα και τους πολίτες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είναι αυτή την ώρα το μόνο κόμμα που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργήσει νέες δουλειές που θα φέρουν μεροκάματο στο σπίτι» και επισημαίνει ότι η ΝΔ θέλει να συμβάλει να περάσει η Ελλάδα στη μεταλαϊκιστική εποχή. «Εμείς λέμε λίγα, για να τα κάνουμε όλα» τονίζει.

Σε ερώτηση για την αντιπολιτευτική στρατηγική της ΝΔ μετά την ψήφιση των μέτρων, ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι «τα προβλήματα είναι εδώ και οξύνονται κάθε μέρα», αναφέροντας ότι ψήφιση του 4ου μνημονίου το αποδεικνύει. «Άρα, δυστυχώς, για τη χώρα θα υπάρχει ευρύ πεδίο για άσκηση αντιπολίτευσης» υπογραμμίζει και προσθέτει ότι «την προσεχή περίοδο θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση των προτάσεων και του κυβερνητικού προγράμματός μας, ανάλογα με τη συγκυρία και τις εξελίξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ