ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις Σακελλαρίδη για παραίτηση από βουλευτής

Σκέψεις Σακελλαρίδη για παραίτηση από βουλευτής
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης EUROKINISSI/Γιώργος Νικολαΐδης

Ρήγμα στην κυβέρνηση προκαλούν οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια καθώς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησής του, όπως πρώτο απεκάλυψε το CNN Greece.

Ο κ. Σακελλαρίδης βρίσκεται ήδη στη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη δώσει την παραίτησή του στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου την παραίτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου ζήτησε προσωπικά ο πρωθυπουργός μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον βουλευτή Α' Αθηνών να εκφράζει σοβαρότατες διαφωνίες με τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

Ο κ. Σακελλαρίδης εξέφραζε εδώ και καιρό την διαφωνία του για την τελική ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» αλλά και την συνολική στρατηγική της κυβέρνησης και τώρα έλαβε την απόφαση να παραιτηθεί από βουλευτής.

Τη θέση του στη βουλή θα καταλάβει ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, νυν αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ως πρώτος επιλαχών.

Επιπλέον, οι Χρήστος Καραγιαννίδης και Βασιλική Κατριβάνου, διαψεύδουν, μιλώντας στο CNN Greece, ότι προτίθενται να παραιτηθούν όπως έχει αναφερθεί σε δημοσιεύματα στον Τύπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ