ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ξεκάθαρη η διατύπωση για το χρέος

Ν. Παππάς: Ξεκάθαρη η διατύπωση για το χρέος
Eurokinissi/φώτο αρχείου

Ικανοποιημένος από την απόφαση του χθεσινού Eurogroup δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι πλέον έχει αντιστραφεί η οικονομική λογική του προγράμματος και ο στόχος της ανάπτυξης έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία από τον στόχο εξυπηρέτησης του χρέους. Εμφανίστηκε, επιπλέον, βέβαιός ότι εντός ενός κλίματος ανάπτυξης θα γίνει εφικτό να επιτευχθούν τα πλεονάσματα που ζητούν οι δανειστές.

«Χθες είχαμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που μας σερβίρανε και πλέον έχουμε απολύτως ξεκάθαρη διατύπωση για το χρέος, ενώ η απόφαση κάνει ρητή αναφορά στην ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας, επισήμανε ο υπουργός και πρόσθεσε πως η απόφαση του Eurogroup δεν έχει λεπτομερής ανάλυση γιατί δεν είναι αυτό το ύφος και ο χαρακτήρας των αποφάσεων του Eurogroup, μην βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο», είπε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.

Τέλος, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί και καταφέρνει να προστατέψει τα χαμηλότερα εισοδήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ