ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τη συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τη συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν
twitter, @PrimeministerGR

Συνάντηση με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν είχε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

Οι δύο άντρες, συνομίλησαν,σύμφωνα με όσα έγραψε ο Πρωθυπουργός στο twitter, για τα αποτελέσματα του Eurogroup για την Ελλάδα αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μαζί με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μακρόν εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο τελευταίο Eurogroup. Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος έκανε λόγο για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του.

Δεν τελειώσαμε, ακόμη, άλλα άνοιξε ο δρόμος, φέρεται να είπε ο κ. Μακρόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεκτικά βήματα».

Κατά τον διάλογο που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία και την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι θα είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή στιγμή για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ