Καταγγελίες της ΝΔ: Επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ επιστρέφουν στις θέσεις τους
Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, καταγγέλλουν ότι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, επιστρέφουν ατιμώρητοι στις θέσεις τους.
«Επίορκοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, που ομολόγησαν ότι καταχράστηκαν διάφορα ποσά, επιστρέφουν ατιμώρητοι στις θέσεις τους.
Κι αυτό γιατί – με ευθύνη της Κυβέρνησης – δεν συγκροτήθηκαν τα πειθαρχικά συμβούλια που είναι τα μόνα αρμόδια να αποφανθούν για την περίπτωσή τους και να επιβάλουν τις νόμιμες κυρώσεις», αναφέρουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση που εξέδωσαν και προσθέτουν:
«Αυτά που συμβαίνουν, σήμερα, στο Υπουργείο Εργασίας, ξεπερνούν κάθε όριο και προκαλούν οργή στο κοινό αίσθημα. Το χάος και η ανοργανωσιά στην υπηρεσία της ανομίας και της ατιμωρησίας.
Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι η μόνη “συνεπής θέση” του ΣΥΡΙΖΑ είναι η δημιουργία Κράτους ανομίας και ατιμωρησίας».
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Τραμπ και Πούτιν - Τι ανέφερε ο Λευκός Οίκος
18:16
Ληστείες σε Φιλοθέη, Ψυχικό: Βίντεο δείχνει τον ληστή να μπαίνει στα σπίτια και να ψάχνει χρήματα (vids)
18:08
Ουκρανία: Επιφύλαξη στη Γερμανία για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ - Η Μόσχα να τερματίσει τον πόλεμο
17:59
Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
17:50