ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο υπουργείο Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας (vid)

Στο υπουργείο Υγείας ο Αλέξης Τσίπρας (vid)
EUROKINISSI/ ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Στο υπουργείο Υγείας βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα υπουργεία για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.

Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στο αμφιθέατρο κατά τη διάρκεια των οποίων θα προβεί σε εξαγγελίες ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στον καύσωνα που πλήττει την Ελλάδα καθώς και στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την διευκόλυνση των πολιτών και ιδιαιτέρως των ευπαθών ομάδων.

tsipras2

Αποδοκιμασίες από την ΠΟΕΔΗΝ

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας η ΠΟΕΔΗΝ. Οι εργαζόμενοι βγήκαν στα μπαλκόνια των γραφείων τους που βρίσκονται απέναντι από το υπουργείο Υγείας, ανήρτησαν πανό και φώναζαν: «Τέλος στην εργασιακή εξασθένηση».

Οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι ισχυρές και έχουν παραταχθεί έξω από τα γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ, σχηματίζοντας φραγμό ώστε να εμποδίσουν τους εργαζόμενους να πλησιάσουν στην είσοδο του υπουργείου. Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έντασης ανάμεσα στους αστυνομικούς και την ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε live τις δηλώσεις του πρωθυπουργού:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λευτέρης Σουχάιμπ, Ειρήνη Ανδρουλάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ