ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παρασκήνιο πίσω από την ανεξαρτητοποίηση της Μεγαλοοικονόμου

Το παρασκήνιο πίσω από την ανεξαρτητοποίηση της Μεγαλοοικονόμου
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η επιλογή του Μάριου Γεωργιάδη για το αξίωμα του Αντιπροέδρου της Βουλής ήταν, όπως όλα δείχνουν, η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε για τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.

Ο διακαής της πόθος να ανέβει εκείνη στην έδρα αντί του νεότερού της Μάριου Γεωργιάδη δεν εκπληρώθηκε και όπως λένε οι πληροφορίες μετέφερε τη δυσαρέσκεια της και στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη, στο τετ α τετ που είχαν οι δυο τους την περασμένη Παρασκευή.

Στη συνάντηση αυτή, λένε οι ίδιες πηγές, ο Βασίλης Λεβέντης της επεσήμανε ότι υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι, εξίσου σημαντικοί στο κόμμα, αφήνοντάς της να εννοηθεί πως την προόριζε για τη θέση της γραμματέως της Ένωσης Κεντρώων.

Η ίδια δεν απάντησε και σήμερα το πρωί ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα και την ανεξαρτητοποίησή της.

«Της εύχομαι καλή πορεία», φέρεται να έλεγε σε όσους επικοινώνησαν μαζί του, ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ άλλοι βουλευτές έλεγαν πως η κ. Μεγαλοοικονόμου φάνηκε αχάριστη και αγνώμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ