Με φέρετρο «υποδέχτηκαν» τον Τσίπρα στην Κοζάνη - Ακολούθησε μεγάλη ένταση (pics&vids)
Ιδιάιτερα «θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ Κοζάνης και άλλων σωματείων, έξω από το εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
Αρχικά, οι συνδικαλιστές εμφανίστηκαν με φέρετρο έξω από το εκθεσιακό κέντρο εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.

(Πηγή φωτογραφιάς kozan.gr)
Αμέσως μετά άναψαν επικίνδυνα τα αίματα και στην περιοχή επικράτησε μεγάλη ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου, οι οποίοι τελικά εμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας.

(Πηγή φωτογραφιάς kozan.gr)

(Πηγή φωτογραφιάς kozan.gr)
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην περιοχή για το πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.
Δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο kozan.gr την κατάσταση που επικρατεί έξω από του εκθεσιακό κέντρο.
Καιρός: «Κοκτέιλ σκόνης», νοτιάδων και τοπικών βροχών - Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Απριλίου)
06:30
Ποια είναι τα προγράμματα για το στεγαστικό που κάνουν πρεμιέρα φέτος
06:00
ΔΕΔΔΗΕ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ
05:00