ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκρέκας: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο

Σκρέκας: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ανίκανη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, ενώ επαναλαμβάνει το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Σκρέκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνησης για τα θέματα της οικονομίας κάνοντας λόγο για «καταστροφική πολιτική που διώχνει τους επενδυτές» και τονίζει πως ακόμα και οι επενδύσεις που είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση «καρκινοβατούν κάτω από τις ιδεοληψίες και τις κομματικές αγκυλώσεις της κυβέρνησης»

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών και λέει συγκεκριμένα πως το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης «είναι πως θα διατηρηθεί στην εξουσία, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα».

Στον αντίποδα, επισημαίνει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από την αρχή για μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες και «με οδηγό αυτή, θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αντιστρέψουμε τη σημερινή μιζέρια και παρακμή που μαστίζει τη χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ