ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τις 28 Αυγούστου η συζήτηση για την εξεταστική που ζητά η ΝΔ για το "Noor 1"

Μετά τις 28 Αυγούστου η συζήτηση για την εξεταστική που ζητά η ΝΔ για το "Noor 1"
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η αναβληθείσα λόγω του φονικού σεισμού στην Κω, συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1» και των επαφών του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασμένο σε ισόβια Μάκη Γιαννουσάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, το αίτημα του Πάνου Καμμένου να ξεκινήσει σήμερα μετά το μεσημέρι η συζήτηση στην Ολομέλεια, εφόσον έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Κω, δεν βρήκε ανταπόκριση στη ΝΔ.

Λόγω απουσίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες αλλά και του όγκου των νομοσχεδίων που θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τις αρχές Αυγούστου που θα διακόψει η Βουλή τις εργασίες, η συζήτηση μετατίθεται για μετά τις 28 Αυγούστου.

«Μεταφέρω τα όσα είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν θέλει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θέλει να αποφύγει την συζήτηση στην Βουλή», είπε ο Νίκος Βούτσης και πρόσθεσε πως ήρθε σε συνεννόηση με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ Κώστα Τσιάρα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως υπουργοί που έχουν μεταβεί στην Κω, του μεταφέρουν πως η κατάσταση βαίνει ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1» αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ