ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Κ. Μητσοτάκης: Πρέπει να κλείσει το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
EUROKINISSI

«Το θλιβερό κεφάλαιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει. Η Ελλάδα χρειάζεται πολιτική αλλαγή για να κάνει, επιτέλους, το μεγάλο άλμα στο μέλλον» τονίζει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει πως ο κ. Τσίπρας ήταν αυτός που οδήγησε τη χώρα το 2015 στο χείλος του γκρεμού και του υπενθυμίζει πως σώθηκε χάρη στην υπεύθυνη -όπως σημειώνει- στάση της ΝΔ.

«Η ανικανότητα και ο τυχοδιωκτισμός του προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην οικονομία μας, ζημιά την οποία οι Έλληνες πληρώνουν -και θα πληρώνουν ακριβά- με αυξημένους φόρους και μειωμένους μισθούς και συντάξεις. Οι ευθύνες για όσα συνέβησαν είναι πρωτίστως δικές του» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης και προσθέτει πως, δυστυχώς, ο πρωθυπουργός δεν διδάχτηκε τίποτα και πως εξακολουθεί να προκαλεί με την αλαζονεία του υποτιμώντας προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών. Κατηγορεί, δε, τον κ. Τσίπρα πως στην οικονομία «έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια, όταν την έχει ήδη δεσμεύσει σε λιτότητα διαρκείας» ενώ, όπως λέει, «και στους υπόλοιπους τομείς, με ιδεοληψίες και αυταρχισμό, χτίζει το δικό του κομματικό κράτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ