ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στη «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στη «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη
EUROKINISSI/ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώνοντας τη συλλογή της με ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο, μετά τα χρυσά στο Ευρωπαϊκό του 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με την πολιτική σκηνή να στέλνει συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Με μήνυμα του μέσω του Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε:

Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους.

Συγχαρητήρια μέσω του προσωπικού λογαριασμού του έδωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην @KatStefanidi για το χρυσό στο #London2017 . Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!».

«Η Κατερίνα Στεφανίδη μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους. Το χαμόγελο της είναι πηγή αισιοδοξίας, δύναμης, δυνατών συναισθημάτων. Θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία επιτυχία!», αναφέρει με τη σειρά της και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Τα συγχαρητήριά του έστειλε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μέσω του Twitter.

«Μας έκανε όλους υπερήφανους», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής και ο Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας:

Μαζί με το χρυσό μετάλλιο σήκωσε και την Ελλάδα στα ύψη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα μας. Όποιος δουλεύει σκληρά, με σχέδιο και βάζει στόχους έχει και επιτυχίες. Και η Κατερίνα τα έχει όλα αυτά. Μπράβο χρειαζόμαστε αυτές τις στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ