ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη

Ανδρουλάκης: Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Θετική είναι σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκο Ανδρουλάκη η διαφαινόμενη υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«...θετική η υποψηφιότητα Καμίνη. Βοηθάει να ανοίξουν και να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις στο χώρο της κεντροαριστεράς», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης σε συνέντευξη του.

«Ο κ. Καμίνης έχει αποδείξει, από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων πως βρίσκεται στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας», συμπλήρωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο ο ευρωβουλευτής εξέφρασε τις ενστάσεις του για τον χρόνο της εκλογής του νέου επικεφαλής. «...θεωρώ λάθος το ότι θα γίνει πρώτα η εκλογή αρχηγού τον Οκτώβριο και μετά το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα», είπε και εξέφρασε την ελπίδα του «να μπει το Ποτάμι και όλες οι δυνάμεις του ευρύτερου χώρου και να γίνει η ενοποίηση της κεντροαριστεράς».

Ερωτηθείς για το θέμα της κλήρωσης για τους σημαιοφόρους στο Δημοτικό, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε πως η θέση του υπουργού Παιδείας είναι λανθασμένη.

«Η σημαία θα πρέπει να συνδυάζεται με την αριστεία. Είναι λανθασμένη η θέση του κυρίου Γαβρόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίληψη μειωμένης αξιοκρατίας και ισοπέδωσης όσων προσπαθεί ο πολίτης να πετύχει στη ζωή του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ