ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ για την κόντρα Καμμένου-Βούτση με αφορμή την Ορθοδοξία

Σφοδρή επίθεση ΠΑΣΟΚ για την κόντρα Καμμένου-Βούτση με αφορμή την Ορθοδοξία
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δριμεία επίθεση κατά... πάντων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την κόντρα που έχει προκύψει για τα θέματα Ορθοδοξίας ανάμεσα στον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Σε αυτή, τονίζει πως τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ επιχειρούν «να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από τα σημαντικά προβλήματα όπως η: υπερφορολόγηση, η ανεργία, οι κομμένες συντάξεις και η φυγή των νέων στο εξωτερικό στρέφοντας την σε ένα θέμα που δημιουργεί αδικαιολόγητες οξύνσεις και φέρνει στο προσκήνιο ξεπερασμένες αντιλήψεις».

Μάλιστα, η Χαριλάου Τρικούπη τους ζητά «να σταματήσουν να βλάπτουν την χώρα» και κατηγορεί το Μαξίμου λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ακροδεξιός συνέταιρος του (που βρήκε ως σημαία ευκαιρίας την Ορθοδοξία), έχουν έρθει πια ¨εις σάρκαν μιαν».

Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει για τη δήθεν διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου ότι «το έργο είναι πολυπαιγμένο και πια κακόγουστο, δεν πείθει κανένα».

Στην ανακοίνωση επίσης δεν ξεχνάει να επισημάνει πως «Η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική χώρα, όπου τα θέματα που επιχειρούν να θέσουν είναι απολύτως κατοχυρωμένα στο Σύνταγμα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ