ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Εμφανίστηκε όταν έμαθε ότι θα πήγαινα στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής

Μητσοτάκης για Τσίπρα: Εμφανίστηκε όταν έμαθε ότι θα πήγαινα στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα καμένα της Ανατολικής Αττικής, σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας πως: «οι ευρισκόμενοι σε αφάνεια κινητοποιήθηκαν και εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος μόνο όταν πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη από χθες, σε συνεννόηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επίσκεψή μου στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σήμερα το πρωί, στις 10:30».

«Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια εντυπώσεων και η επικοινωνιακή διαχείριση μιας οικολογικής καταστροφής. Την αφήνω εξ ολοκλήρου στους πολιτικούς που πολιτεύονται με όρους του χθες και ας θέλουν να εμφανίζονται ότι κομίζουν το ‘νέο’ στην πολιτική. Σε αυτούς που κοιτούν το δάχτυλο (εν προκειμένω την κάμερα) και όχι το δάσος που κάηκε, ενδεχομένως και από δικές τους ευθύνες», γράφει ο Κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας:

Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να γίνουν επιτέλους πράξη μια σειρά από προτάσεις που θα προστατεύσουν τα δάση μας και τις περιουσίες των πολιτών. Η δασική πολιτική δεν προσφέρεται για μικροκομματική αντιπαράθεση. Όπως και τα περισσότερα ζητήματα, στην ταραγμένη εποχή που ζούμε, αποτελεί και αυτή εθνική υπόθεση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει 6 προτάσεις για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ