Την Ιόνια Οδό εγκαινιάζει ο Τσίπρας
Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εγκαινιάζεται σήμερα, Τρίτη, η Ιόνια Οδός, σε μια τελετή που πραγματοποιείται στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο νόμο Ιωαννίνων.
Στην επίσημη τελετή των εγκαινίων θα είναι παρών και ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Μετά το πέρας των εγκαινίων, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
Το βράδυ, θα μεταβεί στην Καβάλα, όπου αύριο Τετάρτη θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ και στη συνέχεια θα παραστεί σε εκδήλωση για την υπογραφή της σιδηροδρομικής διασύνδεσης Καβάλας - Αλεξανδρούπολης - Μπουργκάς - Βάρνα.
Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής σύνδεσης των λιμανιών της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας με αυτά της Βουλγαρίας στο Μπουρκάς και την Βάρνα, στα παραλία της Μαύρης Θάλασσας.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:30
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία - Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08