ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Νίκος Ανδρουλάκης

Υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Νίκος Ανδρουλάκης
EUROKINISSI

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την εκλογή νέου ηγέτη του φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Η δημιουργική προσπάθεια που ξεκινάμε είναι η απαρχή για τη συγκρότηση της παράταξης που φιλοδοξούμε να ηγηθεί στον προοδευτικό κόσμο της χώρας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τα κόμματα τα γεννούν οι κοινωνικές ανάγκες και όχι οι φιλοδοξίες και στη χώρα μας οι ανάγκες είναι πολλές. Είναι η ανάγκη των πολλών, έπειτα από οκτώ χρόνια κρίσης, που αναζητεί απαντήσεις και χρειάζεται επειγόντως λύσεις», συμπλήρωσε.

Στο γραφείο του Ν.Αλιβιζάτου οι υποψήφοι

Από σήμερα ο Νίκος Αλιβιζάτος, πρόεδρος της επιτροπής που συντονίζει την εκλογή, θα δεχθεί στο γραφείο του τους υποψηφίους για να καταβάλουν το ποσό των 2.000 ευρώ και ίσως τις υπογραφές που απαιτούνται για να εγκριθεί η υποψηφιότητά τους.

Πρώτη αναμένεται να φτάσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και θα ακολουθήσουν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Γιάννης Μανιάτης κατέθεσε το παράβολο των 2.000 ευρώ από χθες, Τετάρτη, και πιθανόν σήμερα να παραδώσουν το ποσό και οι κ. Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης.

Η προθεσμία καταβολής του παραβόλου ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται η ισχύς της εξουσιοδότησης που ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου από το εθνικό συμβούλιο του κόμματός του για να αναδείξει υποψήφιο όποιον επιθυμεί.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή υπό την προεδρία του κ.Αλιβιζάτου, για το θέμα της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ