Ικανοποίηση του υπουργείου Παιδείας για το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία
Πηγή: EUROKINISSI//ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Την ικανοποίηση του εκφράζει το υπουργείο Παιδείας καθώς τα σχολεία ξεκίνησαν «ομαλά και στην ώρα τους».

Διαβάστε επίσης

«Στόχος του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που επιτεύχθηκε και φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι η επιστροφή στην κανονικότητα για τους περισσότερους από 1.000.000 μαθητές», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του υπουργείου, είναι έκδηλη η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που έφερε ο προγραμματισμός και ο συντονισμός του υπουργείου με τις αρμόδιες υπηρεσίες, την ομαλή έναρξη δηλαδή της λειτουργίας 13.233 σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εξάλλου, όπως συμπληρώνεται, ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με νηπιαγωγούς και δασκάλους που υπηρετούν σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένες περιοχές, προκειμένου να τους ευχηθεί επιτυχία στο έργο τους και να τους ζητήσει, εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες απευθύνονται ιεραρχικά, να τον ενημερώσουν και προσωπικά για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για τις όποιες ελλείψεις που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τις πρώτες ημέρες έναρξης της σχολικής χρονιάς, το υπουργείο υπογραμμίζει ότι «θα αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Διαβάστε επίσης

Πολυτεχνείο 2017: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στη Βουλή - Στα θεωρεία η αδελφή του πρώτου θύματος

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Παρασκευή

Κλειστά αύριο δέκα σχολεία του Πειραιά λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Κακοκαιρία: Κλειστά αύριο 20 σχολεία του δήμου Αθηναίων