Η πρώτη συνεδρίαση της Task Force για την προώθηση των επενδύσεων
Η πρώτη συνεδρίαση της Task Force για την προώθηση των επενδύσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκαν:
1. Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
2. Η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιστροφών κρατικών ενισχύσεων ύψους 692 εκατομμύρια ευρώ.
3. Η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την ELDORARO GOLD για το θέμα της σχετικής επένδυσης.
4. Η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.
Σημειώνεται ότι στην ομάδα συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Γιώργος Χουλιαράκης, ο Στέργιος Πιτσιόρλας, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Δημήτρης Λιάκου.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30