ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας

Τόσκας: Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

«Η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας, είναι χώρος ασφαλέστατος», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, με αφορμή την επίσκεψή του για να παρακολουθήσει μεγάλη άσκηση της ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή και άλλων υπηρεσιών, που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση τυχόν επίθεσης τζιχαντιστών, στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Νίκος Τόσκας, «επισκέφθηκα το χώρο όπου γίνεται άσκηση μεγάλης κλίμακας σε θεωρητικό επίπεδο, στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί από όλη τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο».

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «η άσκηση αφορά σενάρια ασύμμετρων απειλών», ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι σενάρια, τα οποία δεν έχουν σχέση με κάτι περίεργο, ή κάποιες περίεργες πληροφορίες».

Όπως προαναφέρθηκε, ο κ. Τόσκας τόνισε σε αυτό το σημείο ότι «η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας, είναι χώρος ασφαλέστατος και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλους στην Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα.» Παρ' όλα αυτά, συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας, για να έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι δεν θα συμβεί κάτι στη χώρα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ