ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επίδειξη των κομάντο και το μπλουζάκι που εντυπωσίασαν τον Μητσοτάκη (vids)

Η επίδειξη των κομάντο και το μπλουζάκι που εντυπωσίασαν τον Μητσοτάκη (vids)

Βόλτα στα περίπτερα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ενημερώθηκε για τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, όπως τα drones, ενώ έγραψε και ένα μήνυμα για τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ.

"Με τις θερμές μας ευχαριστίες για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε. Η ασφάλεια και η τάξη είναι προϋπόθεση ελευθερίας και ευημερίας", έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Την ώρα που βρισκόταν στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ., παρακολούθησε και την εντυπωσιακή επίδειξη καταρρίχησης των Ελλήνων κομάντο από τον πύργο του ΟΤΕ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του thestival.gr, λίγο μετά βρέθηκε στο περίπτερο του νυχτερινού Ημιμαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος". Ο κ. Μητσοτάκης αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του για το θεσμό, γράφτηκε στα 5χλμ. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Ημιμαραθωνίου που βρίσκονταν στο σημείο του δώρισαν μία μπλούζα με το όνομα Κυριάκος.

Λίγο πριν τελειώσει τη βόλτα του στη ΔΕΘ, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο stand του checkponit, πήρε προφυλακτικά και ενημερωτικά φυλλάδια και ενημερώθηκε για τη σημαντική δουλειά που κάνουν οι εθελοντές, δίνοντας τους συγχαρητήρια για όσα κάνουν.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 19:30 ο Κυριάκος θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ