ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Δρίτσας: Δεν έθεσα θέμα παραίτησης Κουρουμπλή

Θ. Δρίτσας: Δεν έθεσα θέμα παραίτησης Κουρουμπλή
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Σε ανακοίνωση προέβη ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας εξηγόντας ότι ουδέποτε ζήτησε την παραίτηση του νυν υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

 

Όπως ο ίδιος δηλώνει «διάφορα δημοσιεύματα ερμηνεύουν επιλεκτικά και παρουσιάζουν αποσπασματικά τα όσα είπα, αποδίδοντας σε μένα ότι ζήτησα εμμέσως την παραίτηση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Συνεχίζοντας, ο κ. Δρίτσας τονίζει πως αντίθετα με τα όσα υπονοούνται ο ίδιος ανέδειξε «με επίσημα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων την ακαριαία ενεργοποίηση του προβλεπόμενου Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης, από τις ηγεσίες του Υπουργείου και του Λιμενικού Σώματος και πρόσθεσα ότι και ο Υπουργός και ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, έκτοτε, είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό των καταστροφικών συνεπειών.

Ο κ. Δρίτσας κλείνει λέγοντας πως «όποιος διαβάσει χωρίς παραμορφωτικούς φακούς το κείμενο της συνέντευξης, είμαι βέβαιος ότι δε θα μπορέσει να κάνει άλλη ανάγνωση και να επιχειρήσει να κάνει άλλες αυθαίρετες ερμηνείες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ