Ποτάμι: Περιμένουμε την απολογία του Καμμένου
Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο εξαπολύει το «Ποτάμι» σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά".
«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δαπανά τα λεφτά του εκεί που θέλει. Άλλος στα καζίνο, άλλος στα βιβλία. Άλλος σε πολυτελή ταξίδια, άλλος σε μακρινά ταξίδια. Για τους πολιτικούς όμως υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Να μην είναι λεφτά του κράτους και να μην είναι από άγνωστα πορτοφόλια» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει:
«Στο τελευταίο πόθεν έσχες ο κ.Καμμένος δήλωσε συνολικές τραπεζικές καταθέσεις 8.538,47 ευρώ. Ποσό που με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί τα έξοδα που εμφανίζεται συνεχώς να κάνει. Περιμένουμε λοιπόν την απολογία του».
Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα της εφημερίδας υποστηρίζει ότι o υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε πολυτελείς διακοπές στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ακριβές αγορές.
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52