Ραγκούσης: Το «συμφωνώ αλλά καταψηφίζω» δεν υπάρχει
«Το «διαφωνώ και γι' αυτό καταψηφίζω» υπάρχει. Το «συμφωνώ και γι' αυτό υπερψηφίζω» επίσης υπάρχει. Το «συμφωνώ, αλλά καταψηφίζω» δεν υπάρχει» αναφέρει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης.
« Δεν είναι σωστό, δεν είναι θεμιτό. Δεν είναι σύγχρονο, δεν είναι προοδευτικό. Δεν μπορεί να είναι υπεράνω της ανάγκης για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών το τι έκανε ή δεν έκανε ο ακραία δεξιός Πάνος Καμμένος» πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
«Η εποχή έχει αλλάξει και γι' αυτό μόνο νέες πολιτικές αντιλήψεις μπορούν, κατά τη γνώμη μου, να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα. Τα υπόλοιπα αφορούν σε μια πολιτική περίοδο που εκπνέει, μια πολιτική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι πολίτες γύρισαν την πλάτη τους» υπογράμμισε.
Τέλος, διευκρίνισε ότι σε κάθε περίπτωση το «συμφωνώ και υπερψηφίζω» δεν σημαίνει ούτε συνεπάγεται «συγκυβερνώ».
«Έπεσε» το Χ - Χιλιάδες αναφορές στην πλατφόρμα για προβλήματα
16:52
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Επιλέγουμε τη Δανία αντί των ΗΠΑ - Δεν είμαστε προς πώληση»
16:40
Άνταμ Σάντλερ: «Υπόσχομαι πως θα κάνω τουλάχιστον 50 ακόμη ταινίες πριν πεθάνω»
16:35
Κλιμακώνουν οι αγρότες εν μέσω της συνάντησης στο Μαξίμου: Μπλόκα σε Λάρισα, Μάλγαρα, Μουδανιά
16:29