ΠΡΟΣΩΠΑ

«Υπέφερα εξαιτίας της ουλής μου, όμως έγινα πιο δυνατός»: Ο Φρανκ Ριμπερί εξομολογείται και συγκινεί

«Υπέφερα εξαιτίας της ουλής μου, όμως έγινα πιο δυνατός»: Ο Φρανκ Ριμπερί εξομολογείται και συγκινεί
EPA/Kay Nietfeld

«Η ουλή μου με διαμόρφωσε, έχτισε τον χαρακτήρα μου και με έκανε πολύ δυνατό». Με αυτά τα λόγια ο Φρανκ Ριμπερί άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του και εξομολογήθηκε πόσο πολύ επηρέασε και διαμόρφωσε τη ζωή και την προσωπικότητά του, το σημάδι που έχει στο πρόσωπο.

«Όταν είσαι νέος και παραμορφωμένος έτσι, δεν είναι εύκολο… Όλοι σε κοιτούν… κάπως, όλοι σε κρίνουν, η οικογένειά μου υπέφερε πολύ εξαιτίας αυτής της ουλής», αποκάλυψε ο μέσος της Μπάγερν σε μια εκ βαθαίων συνέντευξή του στο Canal +, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως παιδί εξαιτίας του σημαδιού που έχει στο πρόσωπο.

«Κοίτα το πρόσωπό του», «Δες πόσο άσχημος είναι», «Μα τι είναι αυτή η ουλή», είναι κάποιες από τις εκφράσεις που έχει ακούσει να λέγονται για αυτόν.

«Όπου κι αν βρισκόμουν, οι άνθρωποι πάντα με κοιτούσαν επίμονα. Όχι επειδή ήμουν όμορφος, όχι γιατί με έλεγαν Φρανκ, όχι επειδή ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί είχα μια ουλή. Κι αυτό ήταν σκληρό…», είπε ο Γάλλος διεθνής.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο όταν πήγε σχολείο, όπου συνάντησε νέους ανθρώπους, και όλοι-συμμαθητές του, αλλά και γονείς-τον κοιτούσαν πάλι «περίεργα» και ψιθύριζαν μεταξύ τους. «Το νιώθεις όταν οι άνθρωποι σε περιγελούν. Κι όταν αυτό γίνεται από γονείς, είναι ακόμη πιο σκληρό», είπε ο Ριμπερί, τονίζοντας όμως πως παρόλο που υπέφερε καθώς όλοι τον κορόιδευαν, δεν έκλαψε ποτέ, ούτε σκέφτηκε ποτέ να κάνει πλαστική επέμβαση.

«Τα σημάδια μου είμαι εγώ», είπε ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, τον οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει χαρακτηρίσει «κόσμημα του γαλλικού ποδοσφαίρου».

Για την ιστορία, ο Φρανκ Ριμπερί, απέκτησε αυτή την ουλή στο πρόσωπο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο με φορτηγό. Ο μόλις δύο ετών τότε Φρανκ, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να γίνουν περισσότερα από εκατό ράμματα στο πρόσωπό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ