ΣΠΟΡ

Οπαδοί της Παρτιζάν έρχονται στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Οπαδοί της Παρτιζάν έρχονται στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
ΕUROKINISSI/φωτογραφία αρχείου

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών  και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται τα στοιχεία για το ενδεχόμενο επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία εποπτεύει τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διαβίβασε τα στοιχεία και μία ανώνυμη επιστολή, η οποία περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο πως παρεισφρύουν χούλιγκανς στους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ», για τον τελικό του Σαββάτου, επισημαίνεται ότι «υπάρχουν πληροφορίες για κάθοδο στην Αθήνα οπαδών της Παρτιζάν Βελιγραδίου, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους φίλους του ΠΑΟΚ». Οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές διαθέτουν στοιχεία ότι περίπου 50 οπαδοί της Παρτιζάν θα ταξιδέψουν οδικώς και σιδηροδρομικώς, έχοντας μάλιστα στη διάθεσή τους εισιτήρια του τελικού. Εμπλοκή Σέρβων χούλιγκανς είχε αναφερθεί στον προηγούμενο τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ που έγινε στο Βόλο.

Σε αυτή την κατεύθυνση η αστυνομία θα απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση φιλάθλου την Παρασκευή. Θα τηρηθεί με ακρίβεια το σχέδιο για μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ αποκλειστικά το Σάββατο, ημέρα του αγώνα.

Στην προκαταρκτική Σιμιτζόγλου οι αποκαλύψεις για «ραντεβού θανάτου»

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου απέστειλε στο τμήμα αθλητικής βίας την έρευνα για πρόκληση επεισοδίων ενόψει του τελικού. Ο κ. Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για μία ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ΑΕΚ Original και παράλληλα ερευνά όσα αποκαλύφθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στην τηλεοπτική «Δίκη» για «ραντεβού θανάτου» μεταξύ των οπαδών των δύο φιναλίστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ