ΣΠΟΡ

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη δράση (vid)

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη δράση (vid)
Μετά την απώλεια του πατέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις προπονήσεις (φωτο αρχείου) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς, λίγες ημέρες μετά τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του Τσαρλς. Ο Greek Freak ψηφίστηκε κορυφαίος ξένος παίκτης της λίγκας από τους GMs των ομάδων.

Λίγα μόνον 24ωρα μετά τον αδόκητο θάνατο του πατέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε ξανά το παρκέ του προπονητηρίου του Μιλγουόκι. Είχε δώσει το στίγμα με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας απλά "έρχομαι"...

4242324


(Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με του γονείς του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS (φωτο αρχείου)

Ο Αντετοκούνμπο έλειψε από το πρώτο pre season αγώνα και την ήττα από τους Μάβερικς με 106-104, όμως προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και λογικά θα παίξει σε λίγη ώρα στον αγώνα με τους Πέισερς.

Στο παρκέ πάντως έμαθε ότι οι General Managers των ομάδων του NBA, τον ψήφισαν με ποσοστό 69% κορυφαίο ξένο παίκτη της λίγκας. Η επιλογή των 30 ανθρώπων, που κάνουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό των ομάδων, έρχεται για 2η συνεχόμενη σεζόν να αναγνωρίσει το ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

2016 11 26T014519Z 1269313254 NOCID RTRMADP 3 NBA TORONTO RAPTORS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Αντετοκούνμπο (αρ.) με το Λιθουανό Βαλαντσιούνας - Πηγή: REUTERS / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Γιόκιτς με 14% ακολούθησε στην ψηφοφορία, ο Μαρκ Γκασόλ με 10% και ο Πορζίνγκις με 7%. (Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε το σύνόλο της ψηφοφορίας για τη σεζόν που έρχεται).

Οι Bucks πάντως την Τρίτη, είχαν αφιερώσει στο Γιάννη Αντετοκούνμπο την "αντίστροφη μέτρηση" για την έναρξη της σεζόν, καθώς ήταν στο ν.15 του draft του 2013. (Κάθε ημέρα επιλέγεται ένα στατιστικό που έχει σχέση με το countdown του Μιλγουόκι και την Τρίτη ήταν το -15).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ