ΣΠΟΡ

Euroleague 2017-18: Το εκπληκτικό βίντεο-κλιπ με Σίνγκλετον και Σπανούλη (vid)

Euroleague 2017-18: Το εκπληκτικό βίντεο-κλιπ με Σίνγκλετον και Σπανούλη (vid)
Καταπληκτικό βίντεο-κλιπ της Euroleague με πρωταγωνιστές παίκτες EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ένα ακόμη εκπληκτικό βίντεο κλιπ ετοίμασε η EuroLeague για τη νέα σεζόν που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Τα μεγάλα αστέρια των ομάδων ραπάρουν και τραγουδούν σε ρυθμούς χιπ-χοπ. Ανάμεσά τους ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κρις Σίνγκλετον, που εκπροσωπούν τους "αιώνιους" του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μοιάζει να βαριέται σε ένα κοκτέιλ πάρτυ μέχρι που βλέπει μια μίνι μπασκέτα. Την ίδια στιγμή ο Νόρις Κόουλ της Μακάμπι αρχίζει να ραπάρει και να προκαλεί το νέο "άσσο" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνοντας άλλη ζωή στο πάρτυ.

Αστέρια που αναμένεται να λάμψουν στην εφετινή EuroLeague δίνουν το ρυθμό και προκαλούν τους αντιπάλους τους, αλλά το πρώτο μεγάλο μπαμ γίνεται όταν ο "Kill Bill" Σπανούλης, στο θρόνο του "βασιλιά" , καλεί τους επίδοξους διαδόχους να τον καθαιρέσουν και τους απειλεί να τους εξολοθρεύσει όπως στην ομόνυμη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

1 4246171 copy


(Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Βασίλης Σπανούλης στο βίντεο κλιπ της Euroleague - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)

"Σε όλους τους πρωτάρηδες, ελάτε "καθαρίστε" το στέμμα μου. Θα είστε ο Βασίλης που θα σκοτώσω (με αναφορά στο "Kill Bill"). Κέρδισα αυτά τα τρόπαια, πως νιώθετε;" λέει ο άσσος του Ολυμπιακού, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από το Λούκα Ντόντσιτς, που τον αποκαλεί "παππού"!

4235965


(Ο "εξολοθρευτής" Κρις Σίνγκλετον κλείνει το βίντεο-κλιπ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

Η κλιμάκωση του τραγουδιού έρχεται, ότι στο προσκήνο εμφανίζεται ο Κρις Σίνγκλετον αγριεμένος: "Αν νομίζετε ότι μπορείτε να με κερδίσετε, σκεφτείτε το ξανά. Κανείς δεν τα βάζει μαζί μου, θα καρφώσω και θα δω τον πόνο σας" λέει ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού Superfoods καρφώνοντας με δύναμη στη μίνι μπασκέτα. Και το πάρτυ ολοκληρώνεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ