ΣΠΟΡ

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεστρεψε (vid)

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεστρεψε (vid)
Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε και πάλι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς στο Σικάγο και στο φιλικό με τους Μπουλς, που έληξε με νίκη των "ταύρων" 114-101. Ο Giannis μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα του και ευχαρίστησε τον κόσμο, που του συμπαραστάθηκε.

Ο Τζέισον Κιντ είχε προαναγγείλει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής γύρω στα 20 λεπτά, στο 3ο φιλικό των "ελαφιών" με τους Μπουλς στο Σικάγο, μετά την αποχή του. Και έτσι και έγινε. Ο Giannis έμεινε στο παρκέ γύρω στα 23 λεπτά.

1antetokounbo bucks


(Επέστρεψε στα παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Πηγή: Instagram / @bucks)

https://www.instagram.com/p/p

Ακόμη και σε αυτό το λίγο χρόνο, ο Greek Freak ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, κάνοντας ως συνήθως τα πάντα στο παρκε. 24 πόντοι με 7/10 σουτ και 9/13 βολές, 4 ριμπάουντς, 2 ασσίστς και 1 κλέψιμο σε 23 αγωνιστικά λεπτά στο United Center.

"Ευχαριστώ τον κόσμο"

Ψυχολογικά φορτισμένος εμφανίστηκε στις κάμερες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας αναφορά στο θάνατο του πατέρα του.

"Ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση έχοντας ρυθμό. Η σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει, έχουμε ακόμη έναν αγώνα.
Οι συμπαίκτες μου πρέπει να με συνηθίσουν ξανά να παίζω μαζί τους. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα από πέρυσι, ένιωσα λίγο "χαμένος" στο αμυντικό κομμάτι".

"Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερα, θα κάνω έξτρα προπόνηση. Ακολουθεί ένας αγώνας ακόμη με το Ντιτρόιτ και ελπίζω ότι αυτό το "πιάσιμο" θα φύγει".

"Πριν το παιχνίδι τους έβλεπα όλους να προετοιμάζονται, τον κόσμο να ζητωκραυγάζει και μου έδωσε ένα συναίσθημα για να μπορέσω να αγωνιστώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τον κόσμο και το NBA, που έκαναν εμένα και την οικογένειά μου να νιώσουμε άνετα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που πέρασα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ