ΣΠΟΡ

Η «εθνική Ελλάδας» παίζει μπάλα για τον Γκέραρντ

Η «εθνική Ελλάδας» παίζει μπάλα για τον Γκέραρντ
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει μπάλα για τον Ευγένιο Γκέραρντ EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Είναι πραγματικότητα. Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει στις 20 Νοεμβρίου έναν κορυφαίο φιλικό αγώνα προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Τις δύο ομάδες θα αποτελούν οι κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές, που «βγήκαν» από τα «χέρια» του Ολλανδού τεχνικού.

Αναστασίου, Μαχλάς, Βέρα, Ίσις, Βαζέχα, Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαραβάκος, Τζόρτζεβιτς, Σαβέφσκι, Νικοπολίδης είναι μόνον λίγοι από τους παίκτες, που θα φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια στο Γεντί Κουλέ τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Ηλίας Πουρσανίδης και αγκάλιασε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

441839


('Ολοι παίζουν μπάλα για τον Γκέραρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ACTION IMAGES

Οι διοργανωτές έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μια πλειάδα κορυφαίων ποδοσφαιριστών, Ελλήνων και ξένων, που θα τιμήσουν τον Ευγένιο Γκέραρντ για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα «παιδιά του Γκέραρντ» εναντίον των «φίλων Γκέραρντ», με πολλά μέλη της Εθνικής ομάδας του EURO 2004, σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία γεμάτη αναμνήσεις.

2 4153100


(Και η εθνική του EURO 2004 για τον Γκέραρντ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

Οι «ομάδες»

Η πρώτη λίστα που δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Και αναμένεται να μεγαλώνει μέχρι την ημέρα του αγώνα.

«Παιδιά» Γκέραρντ

Αναστασίου, Αδάμος, Αλεξούδης, Ανδριανίδης, Βάβουλας, Βέλιτς, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Γιαλαμάς, Γκουλής, Δέδες, Δερμιτζάκης, Διγκόζης, Θωμαΐδης, Ιορδανίδης, Ίσις, Κιάσσος, Κολιτσιδάκης, Κορωνάκης, Κωνσταντινίδης Κ., Κώτσιος, Μαρινάκης, Μαχλάς, Μουστακίδης, Μούτας, Μπατσινίλας, Μπεκιάι, Νιόπλιας, Παπαβασιλείου Γρ., Παπαβασιλείου Νίκι, Παπαδόπουλος Ν., Πατεμτζής, Παυλόπουλος, Περσίας, Πουρσανίδης, Σαμαράς Γιάννης, Σαμαράς Γιώργος, Σηφάκης Μιχάλης, Σηφάκης Μύρωνας, Σταυρακάκης, Σκέντζος, Τζουγκάνοβιτς, Τσιαντάκης, Τσίμπος, Τσινός, Τσιφούτης, Φραντζέσκος, Χανιωτάκης, Χαραλαμπίδης, Χοσάδας.

13606939


(Όλοι στο πλευρό του Ευγένιου Γκέραρντ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)

«Φίλοι Γκέραρντ»

Αμανατίδης, Αποστολάκης, Βαζέχα, Βενετίδης, Βόκολος, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Γκόγκιτς, Δέλλας, Ζαγοράκης, Ζήκος, Καραγκούνης, Κατεργιαννάκης, Κατσουράνης, Καψής, Κωστένογλου, Κωστούλας, Κωφίδης, Λαγωνικάκης, Λυμπερόπουλος, Μαλέκος, Μάρκος, Μπασινάς, Νικολαΐδης, Νικοπολίδης, Νταμπίζας, Ρότσα, Σαβέφσκι, Σαραβάκος, Τζόρτζεβιτς, Τσιάρτας, Φύσσας.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ακόμη ότι για λόγους ασφαλείας θα υπάρχει εισιτήριο με συμβολική τιμή (1 ευρώ) και όλα τα έσοδα θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως» και στην «Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give».

Η ΠΑΕ Ο.Φ.Η., η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζουν με τη σειρά τους την προσπάθεια αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ