ΣΠΟΡ

Σάλος στη Βρετανία με τον βοηθό διαιτητή του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Σάλος στη Βρετανία με τον βοηθό διαιτητή του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
twitter/@la_crip

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία, με αφορμή τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Champions League. Κι αυτό γιατί, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η αιτία για την απουσία Σκωτσέζου βουλευτή από το Κοινοβούλιο, τη στιγμή που θα συζητείται και θα ψηφίζεται μια σειρά σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την κοινωνική πρόνοια. 

Ο λόγος για τον Ντάγκλας Ρος, μέλος του βρετανικού Κοινοβουλίου με τους Συντηρητικούς, ο οποίος έχει ορισθεί και βοηθός διαιτητή της αναμέτρησης στο Καμπ Νου και επέλεξε να... σφυρίξει στο Champions League, αντί να δώσει το "παρών" στην κρίσιμη συζήτηση στο Γουέστμίνστερ.

Σύμφωνα με το skynews η απουσία του βουλευτή του συντηρητικού κόμματος από την συζήτηση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις λόγω της μεγάλης σημασίας των μεταρρυθμίσεων που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως η συζήτηση στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι ιδιαιτέρως έντονη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα επιδιώξουν να ψηφιστεί εντός της σημερινής ημέρας η μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία. Αυτό, βάζει τον Ρος σε ακόμη δυσκολότερη θέση.

ross

(Ο Ντάγκλας Ρος στο Κοινοβούλιο/@mezomefans)

Ο βοηθός διαιτητή έλαβε άδεια να απέχει από την διαδικασία, όμως αυτό δεν τον γλίτωσε από τα «πυρά», με τον υπουργό Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σοίνεϊ, να κάνει λόγο για μία «ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων».

«Ο κ. Ρος δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρεθεί στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων», τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας πως το θέμα που θα συζητηθεί μπορεί να «καταστρέψει ζωές σε ολόκληρη τη χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ