ΣΠΟΡ

Αστυνομικός συνέλαβε με ηλεκτρικό όπλο οδηγό σε αγώνες μετά από σφοδρή σύγκρουση! (vid)

Αστυνομικός συνέλαβε με ηλεκτρικό όπλο οδηγό σε αγώνες μετά από σφοδρή σύγκρουση! (vid)
Φωτο αρχείου Getty Images / Josh Hedges

Ένα από τα πιο απίθανα περιστατικά σε αγώνες αυτοκινήτου έγινε στην Αμερική. Οδηγός αγώνων διεμβόλισε αντίπαλο του επειδή τον τράκαρε, εκείνος ανταπέδωσε με πολύ ξύλο και αστυνομικός επενέβη να τους σταματήσει, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό όπλο για να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο.

Όλα αυτά συνέβησαν στην πίστα Άντερσον της Ιντιάνα και τον αγώνα stock cars, πριν λίγες ημέρες. Οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες, χρησιμοποιούν μεταχειρίσμένα οχήματα, που έχουν λάβει μέρος σε αγώνες Nascar ή άλλων κατηγοριών στις ΗΠΑ. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς, ξεδιπλώνοντας τις ικανότητες τους.

Δεν άργησε όμως να γίνει και μία σύγκρουση, που προκάλεσε ένα απίστευτο χάος. Ο Shawn Cullen με το ν.33 συγκρούστηκε με το μαύρο αυτοκίνητο του Jeffrey Swinford σε έναν από τους ελιγμούς. Η εξέλιξη όμως ήταν απίστευτη!

(Πηγή: You Tube)

Ο Σουίνφορντ μετά από λίγα δευτερόλεπτα πήγε απέναντι από τον αντίπαλο του και τον διεμβόλισε διαλύοντας το αμάξι του! Ο Κάλεν βγήκε έξαλλος από τη θέση του οδηγού, πήγε στο άλλο αμάξι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον Σουίνφορντ. Μέσα στο χάος και το πανδαιμόνιο, χρειάστηκε η επέμβαση και της Αστυνομίας, με τον αστυνομικό, που έτρεξε να τους χωρίσει, να κάνει χρήση ηλεκτρικού όπλου για να ακινητοποιήσει τον Κάλεν!.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ