ΣΠΟΡ

Η απόκρουση του αιώνα από παίκτρια βόλεϊ σε Λύκειο της Αμερικής (vid)

Η απόκρουση του αιώνα από παίκτρια βόλεϊ σε Λύκειο της Αμερικής (vid)
Η Autumn Finney έχει κάνει την απόκρουση του αιώνα σε αγώνα βόλεϊ στην Αμερική Twitter / autumn @Apfinney

Η 17χρονη Autumn Finney είναι τις τελευταίες ώρες το πρόσωπο του γυναικείου βόλεϊ σε όλο τον κόσμο. Μια εξωπραγματική απόκρουσή της σε αγώνα του σχολείου της έχει γίνει viral, καθώς η νεαρή αθλήτρια μοιάζει να αψηφά όλους τους νόμους της Φυσικής με μια ενέργεια, που θα μείνει στην ιστορία. 

Η Φίνεϊ, είναι τελειόφοιτος στο Λύκειο Decatur του Τέξας και αρχηγός της ομάδας βόλεϊ παίζοντας ακραία. Ακριβώς μια εβδομάδα νωρίτερα, στο παιχνίδι με το Λύκειο Krum χάρισε τη νίκη στην ομάδα της με μια απόκρουση, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του αθλήματος.

DM64qjiX0AAMJqX


(Η Φίνεϊ σε μία από τις συνεντεύξεις που έδωσε - Πηγή: Twitter / Decatur Volleyball - @Decaturvball)

Η Φίνεϊ ουσιαστικά απογειώθηκε για να μπορέσει να σώσει τον πόντο, κατάφερε να περάσει την μπάλα στο αντίπαλο τερέν, πρόλαβε να σηκωθεί, να παίξει δύο ακόμη άμυνες και να κερδίσει το ματς για την ομάδα της.

DLQnMUUVAAAmqqF


(Η Φίνεϊ (2η από δ.) σε αναμνηστική φώτο - Πηγή: Twitter / autumn @Apfinney)

Ο αρχικός ενθουσιασμός των συμμαθητριών της και όσων έβλεπαν το ματς, μετατράπηκε σε ένα πρωτοφανές κύμα προβολής της φάσης από όλα τα μεγάλα δίκτυα στις ΗΠΑ, που έπαιζαν ξανά και ξανά την κορυφαία αθλητική φάση.

Η νεαρή βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι ήθελαν να μάθουν για την εκπληκτική Φίνεϊ, που δε σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις και να δέχεται συγχαρητήρια όχι μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τους κορυφαίους προπονητές και παίκτες βόλεϊ στον κόσμο.

DM8nkugUQAAdE P


(Στο επίκεντρο του Τύπου η νεαρή Φίνεϊ - Πηγή: Twitter / autumn @Apfinney)

Η Φίνεϊ σε όλες τις συνεντέυξεις της παραμένει ταπεινή, μιλά για την ομάδα και το σχολείο της και τονίζει ότι το μόνο, που έχει αλλάξει στη ζωή της είναι ότι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι προτάσεις για να την συνοδέψουν στον χορό των τελειοφοίτων την άνοιξη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ