ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: Αναμονή για Τοροσίδη-Παπασταθόπουλο στην εθνική και τα μπαράζ με Κροατία (vid)

ΠΚ 2018: Αναμονή για Τοροσίδη-Παπασταθόπουλο στην εθνική και τα μπαράζ με Κροατία (vid)
Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα μπαράζ με την Κροατία EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Η εθνική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους δύο αγώνες μπαράζ με την Κροατία για μια θέση στα τελικά του μουντιάλ του 2018. Άπαντες περιμένουν να δουν την ετοιμότητα των δύο αρχηγών, Τοροσίδη και Παπασταθόπουλου, ενώ ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε λόγο για άδικη απόφαση της FIFA στην τιμωρία του Μανωλά. 

Περισσότερο χαλάρωμα έκαναν οι διεθνείς το απόγευμα της Δευτέρας στον Άγιο Κοσμά και όλα περιστρέφονται γύρω από την αγωνιστική κατάσταση του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου. Ο πρώτος έκανε ατομικό, στην αποθεραπεία του από τη θλάση, ενώ ο στόπερ της Ντόρτμουντ δεν πήγε καν στο γήπεδο και συνέχισε τη θεραπεία στον κτυπημένο του αστράγαλο, από το ντέρμπυ του Σαββάτου με την Μπάγερν.

1 4280105


(Αγωνία στο προπονητικό τημ για τους τραυματίες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Η Τρίτη θα είναι η πιο κρίσιμη ημέρα και για τους δύο, καθώς την Τετάρτη η εθνική πετά για Κροατία και το 1ο ματς της Πέμπτης (21.45) και λογικά με μία προπόνηση δε θα είναι έτοιμοι στο 100%.

(Πηγή: You Tube / Εθνική ομάδα)

Πρόβλημα τραυματισμού είχαν και οι Ρέτσος (καθαρή πάντως η μαγνητική που έκανε το πρωί) και Κουρμπέλης, ενώ στις κλήσεις, προστέθηκαν και οι Κολοβέτσιος-Οικονόμου για περισσότερες επιλογές στα στόπερ.

1 4280065


(Καλό κλίμα στην εθνική ομάδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

"Άδικη η τιμωρία του Μανωλά"

Ο Μίκαελ Σκίμπε στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των δύο "αρχηγών" αλλά και στο θέμα του Μανωλά, τονίζοντας ότι η απόφαση της FIFA δεν ήταν σωστή και έχει αρκετές ιδιαιτερότητες η τιμωρία του στόπερ της Ρόμα, που θα του στερήσει τη συμμετοχή στον πρώτο αγώνα στο Ζάγκρεμπ.

1 4279974


(Τον τερματοφύλακα έκανε για λίγη ώρα ο Κώστας Μανωλάς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

(Πηγή: You Tube / Εθνική ομάδα)

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε και στην Κροατία, με τον Μάριο Μάντζουκιτς να μην κάνει προπόνηση τη Δευτέρα, έχοντας αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενεβέντο.

Φινάλε της 10ης αγωνιστική με Χ στη Λιβαδειά

Στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής, ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 0-0 του Λεβαδειακού με τη Λαμία η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματοςSuper League Σουρωτή. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α μέρος έχοντας και δοκάρι στο 43 με τον Τριποτσέρη.

4280226


(Δυνατές μονομαχίες στη Λιβαδειά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / REPORTER IMAGES)

Στο 62 αποβλήθηκε σωστά με 2η κίτρινη για τους γηπεδούχους ο Μεντί, αλλά η Λαμία δεν είχε διάθεση να παίξει πιο επιθετικά και χαϊλάιτ της αναμέτρησης την έντονη λογομαχία Πίτι και Βάντερσον για το ποιος θα εκτελέσει ένα φάουλ.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στην κερκίδα με μερίδα οπαδών του Λεβαδειακού και παίκτες της Λαμίας. Ο Λεβαδειακός έπιασε στους 15 βαθμούς τον 5ο Πανιώνιο και η Λαμία παρέμεινε 10η ανεβαίνοντας στους 12 (10 Κέρκυρα, Απόλλων και ΑΕΛ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ