ΣΠΟΡ

Το ξέσπασμα του Μέσι και το τάμα για το μουντιάλ και την εθνική Αργεντινής (vid)

Το ξέσπασμα του Μέσι και το τάμα για το μουντιάλ και την εθνική Αργεντινής (vid)
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης για το Λίονελ Μέσι REUTERS / ALBERTO RAGGIO STRINGER

Ο Λίονελ Μέσι έδωσε συνέντευξη στο κανάλι TyC Sports της Αργεντινής και μίλησε για την εθνική ομαδα, το μουντιάλ του 2018, αλλά και την μετεγγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί. Ο Μέσι ξέσπασε για τις κατηγορίες ότι κάνει κουμάντο στην εθνική ομάδα και αποφασίζει για τις κλήσεις, ενώ αποκάλυψε και το τάμα, που έχει κάνει για κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Αργεντινή βρίσκεται στην Μόσχα για φιλικό παιχνίδι με την Ρωσία το μεσημέρι (15.00) του Σαββάτου (11/11) με τους διοργανωτές του μουντιάλ. Ο Μέσι βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα, σε κανάλι της πατρίδας του. Μάλιστα όταν η κουβέντα πήγε στην εθνική ομάδα, ξέσπασε εναντίον όλων όσοι τον κατηγορούν, ότι έχει κλίκα και αποφασίζει ποιοι θα αγωνιστούν.

2017 10 11T023408Z 1745675450 RC1B32E14100 RTRMADP 3 SOCCER WORLDCUP ECU ARG


(Ξέσπασε ο Μέσι (ν.10) για τις κατηγορίες ότι έχει κλίκες στην εθνική ομάδα - Πηγή: REUTERS / EDGARD GARRIDO)

«Θυμώνω που πολλοί άνθρωποι λένε τόσα πράγματα με ευκολία. Λένε πολλά χωρίς να ξέρουν. Αλλά από την άλλη έχω συνηθίσει. Είμαι πλέον συνηθισμένος να ακούω όλες αυτές τις γελοιότητες που δεν αφορούν μόνο εμένα, αλλά όλη την ομάδα, οπότε ζω με αυτό. Είναι ψέμα ότι βάζω τους φίλους και τους προπονητές που θέλω στην Εθνική. Το να πω σε τόσο σπουδαίους παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, ο Αγκουέρο και Ιγκουαΐιν ότι «παίζετε επειδή είστε φίλοι του Μέσι», θα ήταν ασέβεια και προς τους ίδιους και προς τον εαυτό μου. Είναι ψέμα. Ποτέ δεν επιλέγω ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι. Δεν είμαι τέτοιος. Είμαι ένα ακόμη μέλος αυτής της ομάδας και τίποτα περισσότερο».

(Πηγή: TyC Sports)
2017 10 11T015550Z 1673389878 RC17E0CBDCD0 RTRMADP 3 SOCCER WORLDCUP ECU ARG


(Τάμα έχει κάνει ο Μέσι εφόσον κατακτήσει το μουντιάλ η Αργεντινή - Πηγή: REUTERS / HENRY ROMERO)

Στη συνέχεια ο Μέσι αποκάλυψε το τάμα που έχει κάνει, εφόσον η Αργεντινή καταφέρει να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι: θα περπατήσει 38 χλμ (!) από το σπίτι μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Ροσάριο της Αργεντινής.

(Πηγή: TyC Sports)
2016 09 10T203618Z 722676404 S1BEUAOEOWAA RTRMADP 3 SOCCER SPAIN FCB ALA


(Ο Μέσι (αρ.) αρνήθηκε ότι γνώριζε οτιδήποτε για τη μετεγγραφή του Νεϊμάρ (δ) - Πηγή: REUTERS / ALBERT GEA)

Τέλος ο Μέσι αναφέρθηκε και στην μετεγγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα, παρά το γεγονός ότι στον Τύπο έχει γραφτεί, ότι ο Βραζιλιάνος ενημέρωσε τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα για την απόφαση του, στο γάμο του Μέσι το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ