ΣΠΟΡ

NBA: 3η σερί νίκη οι Bucks με all-around Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

NBA: 3η σερί νίκη οι Bucks με all-around Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)
Νίκησαν και τους Γκρίζλις του Μέμφις ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Οι Μιλγουόκι Μπακς αρχίζουν να γίνονται ομάδα, κάνοντας και 3η σερί νίκη, 110-103 επί του Μέμφις στο γήπεδό τους, ανεβαίνοντας στη βαθμολογία της Ανατολικής περιφέρειας του NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άγγιξε το triple double, αλλά αυτή τη φορά είχε μεγάλη βοήθεια και από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Giannis παραμένει να είναι ο νούμερο 1 της ομάδας του Μιλγουόκι και από την απόδοσή του να εξαρτάται κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Μόνος του όμως δεν μπορεί να κερδίζει τους αντιπάλους. Για αυτό και ο Τζέισον Κιντ έχτισε ένα σύνολο με παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν την "υποστηρικτική ομάδα" στον Greek Freak. Και απέναντι στους Γκρίζλις του Μαρκ Γκασόλ, το απέδειξαν.

18715799


(Ένις και Γκασόλ προσπαθούν να σταματησουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειάστηκε να παίξει 44 λεπτά, στα οποία είχε 27 πόντους (10/22 2π., 0/1 3π., 7/9 β.), 9 ριμπάουντς, 7 ασσίστ, καθώς και από 2 κλεψίματα, κοψίματα και λάθη, αγγίζοντας το triple double.

18715781


(Κυρίαρχος και στην άμυνα ο Αντετοκούνμπο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Υπήρχαν όμως και άλλοι παίκτες που πρόσθεσαν πόντους και ριμπάουντς (Μίντλετον 17 πόντοι και 4 3π., Χένσον 17 π. και 8 ριμπ., Μπλέντσο 15 π. 7 ριμπ) και βέβαια η άμυνα των αθλητικών Μπακς καθόρισε και πάλι την έκβαση. Στο 20' ήταν 10 πόντους πίσω, προηγήθηκαν 81-72 στο φινάλε της γ περιόδου, ενώ έπρεπε να κάνουν μια ακόμη ανατροπή στο φινάλε του ματς, όταν το Μέμφις προηγήθηκε εκ νέου.

18715782


(Η άμυνα έδωσε τη νίκη στους Μπακς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY)

Το Μιλγουόκι μπήκε στην 8άδα της Ανατολής με ρεκόρ 7-6 (όσο οι Σίξερς και οι Νικς και πάνω από τους Καβαλίερς), ενώ θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα ξημερώματα Πέμπτης (03.00) υποδεχόμενο τους Πίστονς, που είναι δεύτεροι στην περιφέρεια με ρεκόρ 10-3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ